Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η μέθοδος της αντικαταβολής, ανεξάρτητα το ποσό της παραγγελίας είναι διαθέσιμη μόνο για περιοχές που βρίσκονται εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής. Για περιοχές εκτός Αττικής η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για παραγγελίες έως και 3 κιλά. Τα προϊόντα έρχονται με δικά μας μέσα ή από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS Courier) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα VISA, MasterCard ή AmericanExpress μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της AlphaBank. Η κάρτα σας χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή και τα στοιχεία της δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

 PAYPAL

Αν διαθέτετε λογαριασμό στο paypalμπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω του paypalπραγματοποιείται αποκλειστικά στους  secure server της Paypal. Ο λογαριασμός σας χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή και τα στοιχεία του δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Alpha Bank: IBAN: GR2201402560256002330000259

Πειραιώς: IBAN: GR0201721450005145054136460

Εθνική: IBAN: GR5101108790000087944000543

Δικαιούχος: KATOIKIANET.GR

Μετά την κατάθεση χρημάτων, το λογιστήριο μας, ενημερώνεται άμεσα μέσω του  αυτοματοποιημένου μας συστήματος για την πληρωμή σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά θα λάβετε σχετικό e-mail με θέμα «Επιβεβαίωση πληρωμής».


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημα μας στον Πειραιά και να κερδίσετε έκπτωση 3% στο σύνολο της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Αυτό μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικώς στο 210-4291231, είτε μέσω του αυτοματοποιημένου e-mail που θα λάβετε με την ένδειξη "Έτοιμη για παραλαβή".